pendik escort bayan
ak

Konyaspor, Aykut Kocaman Yönetiminde Çalıştı

19.11.2018 - 18:23, Güncelleme: 19.11.2018 - 18:23
 

Konyaspor, Aykut Kocaman Yönetiminde Çalıştı

Atiker Konyaspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Kocaman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Aykut Kocaman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Konya ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, 23 Kasım Cuma günü Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Kocaman yönetiminde Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü. Sahada çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen Paolo Hurtado ile Selim Ay'ın yanı sıra milli takımlarda yer alan Serkan Kırıntılı, Deni Milosevic, Nejc Skubic ve Abdou Razack Traore katılmadı.
Atiker Konyaspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Kocaman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Aykut Kocaman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Konya ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, 23 Kasım Cuma günü Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Kocaman yönetiminde Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Sahada çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Paolo Hurtado ile Selim Ay'ın yanı sıra milli takımlarda yer alan Serkan Kırıntılı, Deni Milosevic, Nejc Skubic ve Abdou Razack Traore katılmadı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.