pendik escort bayan
ak

Konya'nın Sağlık Turizmi Farkındalık Toplantısı

20.04.2019 - 10:44, Güncelleme: 20.04.2019 - 10:44
 

Konya'nın Sağlık Turizmi Farkındalık Toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen sağlık turizmi farkındalık toplantısında Konya'nın sağlık turizmi masaya yatırıldı.Selçuk Üniversitesi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen sağlık turizmi farkındalık toplantısında Konya'nın sağlık turizmi masaya yatırıldı.Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi'nde 15-22 Nisan turizm haftası kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan SÜ Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, bölgenin geçmişten günümüze turizm yapısını değerlendirdi. Prof. Dr. Sezgin konuşmasında, son yıllarda turizmde yaşanan değişim ve gelişime dikkat çekti.Toplantıda kürsüye gelen konunun uzmanı konuşmacılar, sağlık turizmi hakkında bilgiler verdi. Konuşmacılar, katılımcılara ülkenin ve Konya'nın sağlık turizmi içindeki yeri ve önemini anlatırken, medikal turizm, termal turizm konularında sunumlar gerçekleştirildi.Sağlık turizminin tarihçesi, mevcut durumu ve geleceğinin ele alındığı toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Bahattin Akyürek, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Durmuş Ali Aslanlar, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokulların dekan ve müdürleri, Beyşehir Devlet Hastanesi yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile üniversite öğrencileri katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen sağlık turizmi farkındalık toplantısında Konya'nın sağlık turizmi masaya yatırıldı.Selçuk Üniversitesi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen sağlık turizmi farkındalık toplantısında Konya'nın sağlık turizmi masaya yatırıldı.

Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi'nde 15-22 Nisan turizm haftası kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan SÜ Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, bölgenin geçmişten günümüze turizm yapısını değerlendirdi.

Prof. Dr. Sezgin konuşmasında, son yıllarda turizmde yaşanan değişim ve gelişime dikkat çekti.

Toplantıda kürsüye gelen konunun uzmanı konuşmacılar, sağlık turizmi hakkında bilgiler verdi. Konuşmacılar, katılımcılara ülkenin ve Konya'nın sağlık turizmi içindeki yeri ve önemini anlatırken, medikal turizm, termal turizm konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Sağlık turizminin tarihçesi, mevcut durumu ve geleceğinin ele alındığı toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Bahattin Akyürek, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Durmuş Ali Aslanlar, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokulların dekan ve müdürleri, Beyşehir Devlet Hastanesi yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile üniversite öğrencileri katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.