pendik escort bayan
ak

Konyalı Sporcuların Başarısı

22.07.2016 - 12:08, Güncelleme: 22.07.2016 - 12:08
 

Konyalı Sporcuların Başarısı

KONYA (AA) - Sakarya’da sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Konyalı sporcular birincilik, ikincilik derecesi elde etti.Derbent...

KONYA (AA) - Sakarya’da sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Konyalı sporcular birincilik, ikincilik derecesi elde etti.Derbent Gençlikspor Kulübü Yöneticisi Mustafa Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 53 ilden 3 bin 500 sporcu, idareci ve antrenörün katıldığı şampiyonada Derbent Gençliksporlu sporcuların yaptıkları müsabakalarda ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.Sporculardan Teoman Gür'ün 89 kiloda Türkiye şampiyonu, İzzet Arabacı ise 79 kiloda Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Acar, şunları kaydetti:"Türkiye şampiyonasında derece elde eden her iki sporcumuz da mili formayı giymeye hak kazandı. Konyamızı ve ülkemizi 19-17 Kasım'da Yunanistan’ta yapılacak Avrupa şampiyonasında temsil edecekler. Sporcularımızı ve antrenörlerimiz Mehmet Güçlü ve Bekir Tekin’i tebrik ediyorum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Hamdi Acar'a bugüne kadar kick boks sporuna verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum."
KONYA (AA) - Sakarya’da sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Konyalı sporcular birincilik, ikincilik derecesi elde etti.Derbent...

KONYA (AA) - Sakarya’da sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Konyalı sporcular birincilik, ikincilik derecesi elde etti.

Derbent Gençlikspor Kulübü Yöneticisi Mustafa Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 53 ilden 3 bin 500 sporcu, idareci ve antrenörün katıldığı şampiyonada Derbent Gençliksporlu sporcuların yaptıkları müsabakalarda ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

Sporculardan Teoman Gür'ün 89 kiloda Türkiye şampiyonu, İzzet Arabacı ise 79 kiloda Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Türkiye şampiyonasında derece elde eden her iki sporcumuz da mili formayı giymeye hak kazandı. Konyamızı ve ülkemizi 19-17 Kasım'da Yunanistan’ta yapılacak Avrupa şampiyonasında temsil edecekler. Sporcularımızı ve antrenörlerimiz Mehmet Güçlü ve Bekir Tekin’i tebrik ediyorum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Hamdi Acar'a bugüne kadar kick boks sporuna verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.