pendik escort bayan
ak

Konyalı Dağcılar Eski Kervan Yolundan Yürüdü

09.04.2018 - 11:58, Güncelleme: 09.04.2018 - 11:58
 

Konyalı Dağcılar Eski Kervan Yolundan Yürüdü

KONYA (AA) - Kondak Dağcılık Kulübü üyeleri ile Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik ekip, Seydişehir ilçesinden geçen eski kervan yolunda yürüdü....

KONYA (AA) - Kondak Dağcılık Kulübü üyeleri ile Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik ekip, Seydişehir ilçesinden geçen eski kervan yolunda yürüdü. Kondak Dağcılık KulübüMadenli Yaylası ile Seydişehir ilçesi arasındaki antik kervan yolunda yürüyüş düzenledi. Yaklaşık 20 kilometrelik güzergahta düzenlenen yürüyüşe kulüp üyesi ve Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik kafile katıldı. Ekip adına adına açıklama yapan Ömer Şenarslan, Eski Kervan Yolu olarak bilinen Seydişehir’den Akseki'ye kadar giden kayalar arasındaki antik yolda yürüyüş yaptıklarını belirterek, "Tarihimize sahip çıkma adına geleneksel olarak her yıl bahar ayında bu yolda bölgeden gelen dağcılar ile yürüyüş yapıyoruz. Yürürken sanki o eski insanların coğrafyasında yaşıyormuş gibi haz duyup mutlu olduk." dedi.
KONYA (AA) - Kondak Dağcılık Kulübü üyeleri ile Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik ekip, Seydişehir ilçesinden geçen eski kervan yolunda yürüdü....

KONYA (AA) - Kondak Dağcılık Kulübü üyeleri ile Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik ekip, Seydişehir ilçesinden geçen eski kervan yolunda yürüdü.

Kondak Dağcılık KulübüMadenli Yaylası ile Seydişehir ilçesi arasındaki antik kervan yolunda yürüyüş düzenledi. Yaklaşık 20 kilometrelik güzergahta düzenlenen yürüyüşe kulüp üyesi ve Seydişehirli dağcılardan oluşan 21 kişilik kafile katıldı.

Ekip adına adına açıklama yapan Ömer Şenarslan, Eski Kervan Yolu olarak bilinen Seydişehir’den Akseki'ye kadar giden kayalar arasındaki antik yolda yürüyüş yaptıklarını belirterek, "Tarihimize sahip çıkma adına geleneksel olarak her yıl bahar ayında bu yolda bölgeden gelen dağcılar ile yürüyüş yapıyoruz. Yürürken sanki o eski insanların coğrafyasında yaşıyormuş gibi haz duyup mutlu olduk." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.