pendik escort bayan
ak

Konya'dan Suriye'ye İftarlık Kumanya Yardımı

16.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 16.05.2019 - 15:18
 

Konya'dan Suriye'ye İftarlık Kumanya Yardımı

Konya İHH İnsani Yardım Derneği öncülüğünde hazırlanan 39 bin iftarlık kumanya paketi Suriye'ye gönderildi

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde yardımseverlerin desteğiyle hazırlanan 39 bin iftarlık kumanya paketi, Suriye'nin çeşitli bölgelerindeki savaş mağdurlarına gönderildi.Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, birçok ihtiyaç malzemesine ulaşmakta güçlük çeken Suriyeli mazlumlara 2011 yılından bu yana dernek olarak destek verdiklerini anımsattı.Uysal, ramazan ayı kapsamında bu yıl "Ramazan Birlikte Güzel" sloganıyla çalışmalar yapıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:"Konya İHH, 120 ülke ve bölgede ramazan ayı boyunca 3 milyon kişiye hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracak. Ramazan ayı çalışmaları kapsamında Suriye çalışmalarına hız vererek Suriye'nin çeşitli bölgelerine ulaştırılmak üzere 39 bin iftarlık kumanya paketi gönderdik. Kumanyanın yanı sıra bayramlık kıyafet, bebek bisküvisi ve un yardımı da gönderildi. Oruçlarını açabilmeleri için yardım ulaştırdığımız mültecilerin bayramı da huzurlu bir şekilde karşılamasını istiyoruz."
Konya İHH İnsani Yardım Derneği öncülüğünde hazırlanan 39 bin iftarlık kumanya paketi Suriye'ye gönderildi

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde yardımseverlerin desteğiyle hazırlanan 39 bin iftarlık kumanya paketi, Suriye'nin çeşitli bölgelerindeki savaş mağdurlarına gönderildi.

Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, birçok ihtiyaç malzemesine ulaşmakta güçlük çeken Suriyeli mazlumlara 2011 yılından bu yana dernek olarak destek verdiklerini anımsattı.

Uysal, ramazan ayı kapsamında bu yıl "Ramazan Birlikte Güzel" sloganıyla çalışmalar yapıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Konya İHH, 120 ülke ve bölgede ramazan ayı boyunca 3 milyon kişiye hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracak. Ramazan ayı çalışmaları kapsamında Suriye çalışmalarına hız vererek Suriye'nin çeşitli bölgelerine ulaştırılmak üzere 39 bin iftarlık kumanya paketi gönderdik. Kumanyanın yanı sıra bayramlık kıyafet, bebek bisküvisi ve un yardımı da gönderildi. Oruçlarını açabilmeleri için yardım ulaştırdığımız mültecilerin bayramı da huzurlu bir şekilde karşılamasını istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.