pendik escort bayan
ak

Konya'dan Kısa Kısa

05.05.2018 - 12:13, Güncelleme: 05.05.2018 - 12:13
 

Konya'dan Kısa Kısa

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde,kan bağışı kampanyası düzenlendi.YURTKUR Beyşehir Yurt Müdürlüğü ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) Uygulamalı Bilimler...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde,kan bağışı kampanyası düzenlendi.YURTKUR Beyşehir Yurt Müdürlüğü ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) Uygulamalı Bilimler Acil Yardım ve Afet Yönetimi işbirliği ile "sen de kan var bir can ol" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerle çalışan personel ilgi gösterdi.KYK Beyşehir Müdürü Mustafa Songül, yaptığı konuşmada, kan bağışı yapmanın önemine dikkat çekerken, kampanyaya destek olan öğrenci ve tüm bireylere teşekkür etti.- Derebucak'ta kermesKonya'nın Derebucak ilçesinde, Şehit Hüseyin Albaşgil ilk ve ortaokulu ile 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından eğitim kurumlarının yararına kermes düzenlendi.Bu yıl ikincisi düzenlenen kermesin açılışını İlçe Kaymakamı Yusuf Gemici yaptı.Açılışın ardından protokol ve davetliler giyim ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu kermesi gezdi. - Hüyük Kaymakamı Zeyrek'in mahalle ziyaretleri Konya'nın Hüyük İlçesi Kaymakamı Emre Zeyrek ilçeye bağlı Çavuş Mahallesini ziyaret etti.Vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet eden Kaymakam Zeyrek, mahalle sakinlerinden gelen talep ve sorunları dinledi.Zeyrek, bu tür ziyaret programlarının diğer dış mahallelerde de devam edeceğini söyledi.- Doğanhisar'da istiridye mantarı yetiştirme projesiKonya'nın Doğanhisar ilçesinde, Konya Ovası Projesi (KOP) Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında istiridye yetiştiriciliği projesi hayata geçiriliyor.İlçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, KOP Teyap İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği Projesi çadır kurulum alanında incelemelerde bulundu. Abbasoğlu, ilçede istiridye mantarı üretimi yapılarak yeni tesisler oluşturmayı ve yeni bir üretim alanı oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, bunun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde,kan bağışı kampanyası düzenlendi.YURTKUR Beyşehir Yurt Müdürlüğü ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) Uygulamalı Bilimler...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde,kan bağışı kampanyası düzenlendi.

YURTKUR Beyşehir Yurt Müdürlüğü ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) Uygulamalı Bilimler Acil Yardım ve Afet Yönetimi işbirliği ile "sen de kan var bir can ol" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerle çalışan personel ilgi gösterdi.

KYK Beyşehir Müdürü Mustafa Songül, yaptığı konuşmada, kan bağışı yapmanın önemine dikkat çekerken, kampanyaya destek olan öğrenci ve tüm bireylere teşekkür etti.

- Derebucak'ta kermes

Konya'nın Derebucak ilçesinde, Şehit Hüseyin Albaşgil ilk ve ortaokulu ile 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından eğitim kurumlarının yararına kermes düzenlendi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen kermesin açılışını İlçe Kaymakamı Yusuf Gemici yaptı.

Açılışın ardından protokol ve davetliler giyim ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu kermesi gezdi.

- Hüyük Kaymakamı Zeyrek'in mahalle ziyaretleri

Konya'nın Hüyük İlçesi Kaymakamı Emre Zeyrek ilçeye bağlı Çavuş Mahallesini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet eden Kaymakam Zeyrek, mahalle sakinlerinden gelen talep ve sorunları dinledi.

Zeyrek, bu tür ziyaret programlarının diğer dış mahallelerde de devam edeceğini söyledi.

- Doğanhisar'da istiridye mantarı yetiştirme projesi

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde, Konya Ovası Projesi (KOP) Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında istiridye yetiştiriciliği projesi hayata geçiriliyor.

İlçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, KOP Teyap İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği Projesi çadır kurulum alanında incelemelerde bulundu.

Abbasoğlu, ilçede istiridye mantarı üretimi yapılarak yeni tesisler oluşturmayı ve yeni bir üretim alanı oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, bunun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.