pendik escort bayan
ak

Konya'dan Kısa Kısa

12.12.2017 - 10:38, Güncelleme: 12.12.2017 - 10:38
 

Konya'dan Kısa Kısa

KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamlığı'nda, kış hazırlıklarına yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.Kaymakam Emre Zeyrek başkanlığında...

KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamlığı'nda, kış hazırlıklarına yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.Kaymakam Emre Zeyrek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, karla mücadele ve kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri ele alındı.Toplantıya, Hüyük Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Ülvan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, ilgili kurumların müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.- Derebucak'ta devlet halk buluşmasıDerebucak ilçesinde, devlet vatandaş buluşması kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirildi.Derebucak Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her ay yapılması planlanan vatandaşla buluşma toplantılarının, Derebucak Kaymakamı Yusuf Gemici’nin başkanlığında gerçekleştirilmeye başlandığı belirtildi. Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ile kurum amirlerinin de katıldığı vurgulandı.Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Cafer Kırıcı'nın da eşlik ettiği toplantıda, mahalle sakinlerinin yerleşim merkezine yönelik talep ve sorunlarını ilçe yöneticilerine aktardığı bildirildi. Toplantıda dile getirilen konuların, Derebucak Kaymakamlığı koordinesinde ilgili daire amirleri tarafından takip edilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.
KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamlığı'nda, kış hazırlıklarına yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.Kaymakam Emre Zeyrek başkanlığında...

KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamlığı'nda, kış hazırlıklarına yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.

Kaymakam Emre Zeyrek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, karla mücadele ve kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri ele alındı.

Toplantıya, Hüyük Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Ülvan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, ilgili kurumların müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

- Derebucak'ta devlet halk buluşması

Derebucak ilçesinde, devlet vatandaş buluşması kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirildi.

Derebucak Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her ay yapılması planlanan vatandaşla buluşma toplantılarının, Derebucak Kaymakamı Yusuf Gemici’nin başkanlığında gerçekleştirilmeye başlandığı belirtildi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ile kurum amirlerinin de katıldığı vurgulandı.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Cafer Kırıcı'nın da eşlik ettiği toplantıda, mahalle sakinlerinin yerleşim merkezine yönelik talep ve sorunlarını ilçe yöneticilerine aktardığı bildirildi.

Toplantıda dile getirilen konuların, Derebucak Kaymakamlığı koordinesinde ilgili daire amirleri tarafından takip edilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.