pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Trafik Kazası

02.05.2017 - 18:08, Güncelleme: 02.05.2017 - 18:08
 

Konya'daki Trafik Kazası

Otomobilin refüje çarpması sonucu yaşamını yitiren damat adayının ağır yaralanan nişanlısı da hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden damat adayının ağır yaralanan nişanlısı da yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, İzzettin Öztürk (29) idaresindeki 48 EU 662 plakalı otomobilin Konya-Adana karayolunun 23. kilometresinde refüje çarpması sonucu ağır yaralanan Sevim Ergüner (28), kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.İzzettin Öztürk idaresindeki otomobilin, sabah saatlerinde Konya-Adana karayolunun 23. kilometresinde refüje çarpması sonucu sürücü olay yerinde yaşamını yitirmiş, ağır yaralanan Sevim Ergüner Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.Jandarma ekipleri, aracın bagajında gelinlik bulmuş, otomobildekilerin nişanlı olduğu ve kısa bir süre sonra evlenecekleri öğrenilmişti.
Otomobilin refüje çarpması sonucu yaşamını yitiren damat adayının ağır yaralanan nişanlısı da hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden damat adayının ağır yaralanan nişanlısı da yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, İzzettin Öztürk (29) idaresindeki 48 EU 662 plakalı otomobilin Konya-Adana karayolunun 23. kilometresinde refüje çarpması sonucu ağır yaralanan Sevim Ergüner (28), kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İzzettin Öztürk idaresindeki otomobilin, sabah saatlerinde Konya-Adana karayolunun 23. kilometresinde refüje çarpması sonucu sürücü olay yerinde yaşamını yitirmiş, ağır yaralanan Sevim Ergüner Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Jandarma ekipleri, aracın bagajında gelinlik bulmuş, otomobildekilerin nişanlı olduğu ve kısa bir süre sonra evlenecekleri öğrenilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.