pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Silahlı Saldırı

08.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 08.02.2018 - 11:08
 

Konya'daki Silahlı Saldırı

Saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı- Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.Merkez Karatay ilçesindeki restorana gelen Yaşar Konya ve Nuri Çatal'ın av tüfeğiyle yaralanmasının ardından polis, olayla ilgili inceleme başlattı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin Kemal Y. ve ağabeyi Cengiz Y. (33) olduğunu tespit etti.Teknik ve fiziki takibin ardından zanlılar, kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü.Güvenlik kamerası kayıtlarında Kemal Y'nin, restoranın kapısından içeriye pompalı tüfekle ateş etmesi ve ardından koşarak kaçması yer alıyor.- Rastgele ateş açmışlarŞüphelilerden Kemal Y'nin, emniyetteki ifadesinde olaydan bir gün önce ağabeyi ile restorana eğlenmeye gittiklerini, gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştıkları iş yeri sahibi Emin K'yi (47) elinden bıçakladıklarını, kendilerinin de darbedildiğini, bir gün sonra aynı iş yerine giderek rastgele ateş açtığını söylediği öğrenildi.Merkez Karatay ilçesinde 5 Şubat'ta restorana ateş açılması sonucu yaralanan Yaşar Konya ve Nuri Çatal, Konya Numune Hastanesine kaldırılmıştı.
Saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı- Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Merkez Karatay ilçesindeki restorana gelen Yaşar Konya ve Nuri Çatal'ın av tüfeğiyle yaralanmasının ardından polis, olayla ilgili inceleme başlattı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin Kemal Y. ve ağabeyi Cengiz Y. (33) olduğunu tespit etti.

Teknik ve fiziki takibin ardından zanlılar, kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü.

Güvenlik kamerası kayıtlarında Kemal Y'nin, restoranın kapısından içeriye pompalı tüfekle ateş etmesi ve ardından koşarak kaçması yer alıyor.

- Rastgele ateş açmışlar

Şüphelilerden Kemal Y'nin, emniyetteki ifadesinde olaydan bir gün önce ağabeyi ile restorana eğlenmeye gittiklerini, gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştıkları iş yeri sahibi Emin K'yi (47) elinden bıçakladıklarını, kendilerinin de darbedildiğini, bir gün sonra aynı iş yerine giderek rastgele ateş açtığını söylediği öğrenildi.

Merkez Karatay ilçesinde 5 Şubat'ta restorana ateş açılması sonucu yaralanan Yaşar Konya ve Nuri Çatal, Konya Numune Hastanesine kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.