pendik escort bayan
ak

Konya'daki Silahlı Saldırı

09.09.2017 - 11:08, Güncelleme: 09.09.2017 - 11:08
 

Konya'daki Silahlı Saldırı

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da 2'si Suriye uyruklu 4 kişiyi av tüfeğiyle yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Abdülkadir S. (25) ve Mehmet S. (28), hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklandı. Dün, merkez Karatay ilçesi Kerimdede Mahallesi'ne üç tekerlekli motosikletle gelen iki kişi, Avcılar Sokak'ta bulunanların üzerine rastgele av tüfeğiyle ateş açmış, saçmaların isabet ettiği Ömer (37) ve Nevzat Özgökmen (44) ile Suriye uyruklu Hamis El Süleyman (30) ve eşi Nehide Süleyman (35) yaralanmıştı. Polisten kaçarken bir evin duvarına çarparak duran motosikletteki Abdülkadir S. ve Mehmet S. gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da 2'si Suriye uyruklu 4 kişiyi av tüfeğiyle yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Abdülkadir S. (25) ve Mehmet S. (28), hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklandı.

Dün, merkez Karatay ilçesi Kerimdede Mahallesi'ne üç tekerlekli motosikletle gelen iki kişi, Avcılar Sokak'ta bulunanların üzerine rastgele av tüfeğiyle ateş açmış, saçmaların isabet ettiği Ömer (37) ve Nevzat Özgökmen (44) ile Suriye uyruklu Hamis El Süleyman (30) ve eşi Nehide Süleyman (35) yaralanmıştı.

Polisten kaçarken bir evin duvarına çarparak duran motosikletteki Abdülkadir S. ve Mehmet S. gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.