pendik escort bayan
ak

Konya'daki Silahlı Saldırı

18.01.2019 - 20:48, Güncelleme: 18.01.2019 - 20:48
 

Konya'daki Silahlı Saldırı

Saldırı sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan iki zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin yaralandığı silahlı saldırı sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan zanlılar, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, 12 Ocak'ta, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'ndeki iki saldırının ardından olaya karıştığı öne sürülen şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldığı belirtildi.Soruşturma kapsamında, şüphelilerden ikisinin tutuklandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Olaya karıştığı tespit edilen İ.K. ve hakkında yakalama kararı çıkartılan R.G. gözaltına alınarak savcılıktaki ifadelerinin arından 'hayati tehlike geçirecek şekilde silahla yaralama ve silahla tehdit' suçlarından tutuklama talebi ile Konya 4. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Haklarında tutuklama kararı verilen şüpheliler kapalı ceza infaz kurumuna gönderilmiştir. Hakkında yakalama kararı bulunan diğer şüpheli F.K'nin ise aranmasına devam edilmektedir."- OlayMerkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Munis Sokak'ta yürüyen Tamer Özkan'a (19), 12 Ocak'ta, plakası belirlenemeyen beyaz renkli minibüsten tabancayla ateş açılmış, yaralanan Özkan, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılmıştı. Bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra aynı mahalledeki Dikiciler Sokağı'nda yürüyen Oktay Toraman'a da (33) aynı minibüstekiler tarafından ateş edilmiş, Toraman da yaralanmıştı.Polis ekipleri, saldırılarla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmış, gözaltına alınan iki zanlı, polisteki ifadelerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakılmıştı. Daha sonra şüphelilerin, yeniden yakalanması talimatı verilmişti.
Saldırı sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan iki zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin yaralandığı silahlı saldırı sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan zanlılar, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, 12 Ocak'ta, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'ndeki iki saldırının ardından olaya karıştığı öne sürülen şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında, şüphelilerden ikisinin tutuklandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olaya karıştığı tespit edilen İ.K. ve hakkında yakalama kararı çıkartılan R.G. gözaltına alınarak savcılıktaki ifadelerinin arından 'hayati tehlike geçirecek şekilde silahla yaralama ve silahla tehdit' suçlarından tutuklama talebi ile Konya 4. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Haklarında tutuklama kararı verilen şüpheliler kapalı ceza infaz kurumuna gönderilmiştir. Hakkında yakalama kararı bulunan diğer şüpheli F.K'nin ise aranmasına devam edilmektedir."

- Olay

Merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Munis Sokak'ta yürüyen Tamer Özkan'a (19), 12 Ocak'ta, plakası belirlenemeyen beyaz renkli minibüsten tabancayla ateş açılmış, yaralanan Özkan, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılmıştı.

Bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra aynı mahalledeki Dikiciler Sokağı'nda yürüyen Oktay Toraman'a da (33) aynı minibüstekiler tarafından ateş edilmiş, Toraman da yaralanmıştı.

Polis ekipleri, saldırılarla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmış, gözaltına alınan iki zanlı, polisteki ifadelerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakılmıştı. Daha sonra şüphelilerin, yeniden yakalanması talimatı verilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.