pendik escort bayan
ak

Konya'daki Cinayet Ve İntihar Girişimi

27.06.2019 - 10:33, Güncelleme: 27.06.2019 - 10:33
 

Konya'daki Cinayet Ve İntihar Girişimi

Tartıştığı karısını tabancayla öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını tabancayla öldürdükten sonra aynı tabancayla intihara teşebbüs eden kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, eşi Kezban Yıldız'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihara teşebbüs eden Fahri Yıldız, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabah saatlerinde hayatını kaybetti.Fahri Yıldız'ın cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.- OlayMerkez Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi'nde, dün Fahri ve Kezban Yıldız çiftinin evinde yaşanan olayda, 5 çocuk babası Fahri Yıldız, eşi Kezban Yıldız'ı 3 ve 9 yaşındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla öldürmüş, ardından aynı silahla intihara teşebbüs etmişti. Ağır yaralanan Fahri Yıldız, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Tartıştığı karısını tabancayla öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını tabancayla öldürdükten sonra aynı tabancayla intihara teşebbüs eden kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, eşi Kezban Yıldız'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihara teşebbüs eden Fahri Yıldız, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Fahri Yıldız'ın cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

- Olay

Merkez Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi'nde, dün Fahri ve Kezban Yıldız çiftinin evinde yaşanan olayda, 5 çocuk babası Fahri Yıldız, eşi Kezban Yıldız'ı 3 ve 9 yaşındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla öldürmüş, ardından aynı silahla intihara teşebbüs etmişti.

Ağır yaralanan Fahri Yıldız, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.