pendik escort bayan
ak

Konya'da Yaylada Mahsur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı

09.02.2019 - 11:58, Güncelleme: 09.02.2019 - 11:58
 

Konya'da Yaylada Mahsur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Ahırlı ilçesindeki bir yaylada mahsur kalan 3 kişi Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Kuruçay...

KONYA (AA) - Konya'nın Ahırlı ilçesindeki bir yaylada mahsur kalan 3 kişi Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Kuruçay Mahallesi'ndeki Kurşunlu yaylasına gezintiye çıktıkları araçlarıyla kardan dolayı mahsur kalan Mehmet Akif Balaban, Alper Tunga Metin ve Ali Erenkaya 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.İhbarla olay yerine hareket eden ekipler, AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun yönetiminde yol açma çalışması yaparak, yaylada mahsur kalanları kurtardı.Sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Ahırlı ilçesindeki bir yaylada mahsur kalan 3 kişi Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Kuruçay...

KONYA (AA) - Konya'nın Ahırlı ilçesindeki bir yaylada mahsur kalan 3 kişi Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

Kuruçay Mahallesi'ndeki Kurşunlu yaylasına gezintiye çıktıkları araçlarıyla kardan dolayı mahsur kalan Mehmet Akif Balaban, Alper Tunga Metin ve Ali Erenkaya 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

İhbarla olay yerine hareket eden ekipler, AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun yönetiminde yol açma çalışması yaparak, yaylada mahsur kalanları kurtardı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.