pendik escort bayan
ak

Konya'da Yasak Avlanma

05.10.2017 - 14:53, Güncelleme: 05.10.2017 - 14:53
 

Konya'da Yasak Avlanma

KONYA (AA) - Konya’da yapılan denetimlerde, kara avcılığında kullanımı yasak olan ses cihazları ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri...

KONYA (AA) - Konya’da yapılan denetimlerde, kara avcılığında kullanımı yasak olan ses cihazları ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı av koruma ekipleri, Konya'nın çeşitli bölgelerinde denetimler gerçekleştirdi.Yapılan denetim ve kontrollerde, Konya- Beyşehir yolu üzerindeki Takkeli Dağ, Derbent ve Güneysınır ilçelerindeki alanlar ile hububat ekimi yapılan arazilerde kara avcılığında kullanımı yasak olan 15 ses cihazı ele geçirildi. Cihazların, ses çıkararak yabani kuş ve ördeklerin avında kullanıldığı belirlendi.Av koruma ekiplerinin, ses cihazlarına imha edilmek üzere el koyarken, ilgililer hakkında idari işlem gerçekleştirdiği öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya’da yapılan denetimlerde, kara avcılığında kullanımı yasak olan ses cihazları ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri...

KONYA (AA) - Konya’da yapılan denetimlerde, kara avcılığında kullanımı yasak olan ses cihazları ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı av koruma ekipleri, Konya'nın çeşitli bölgelerinde denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan denetim ve kontrollerde, Konya- Beyşehir yolu üzerindeki Takkeli Dağ, Derbent ve Güneysınır ilçelerindeki alanlar ile hububat ekimi yapılan arazilerde kara avcılığında kullanımı yasak olan 15 ses cihazı ele geçirildi.

Cihazların, ses çıkararak yabani kuş ve ördeklerin avında kullanıldığı belirlendi.

Av koruma ekiplerinin, ses cihazlarına imha edilmek üzere el koyarken, ilgililer hakkında idari işlem gerçekleştirdiği öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.