pendik escort bayan
ak

Konya'da Yaralı Şahin Koruma Altına Alındı

24.12.2018 - 14:23, Güncelleme: 24.12.2018 - 14:23
 

Konya'da Yaralı Şahin Koruma Altına Alındı

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan şahin koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Meram İlçesi, Gökyurt Mahallesi'nde uçamayan yaralı bir şahinin...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan şahin koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Meram İlçesi, Gökyurt Mahallesi'nde uçamayan yaralı bir şahinin bulunduğu ihbarı yapılması üzerine harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adrese geldi.Vatandaşların bulduğu yaralı şahini teslim alan milli parklar görevlileri, tedavi ettirilmek üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliğine götürdü.Yaralı şahinin tedavisinin yapılmasının ardından yeniden doğal yaşamına bırakılacağı bildirildi.
KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan şahin koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Meram İlçesi, Gökyurt Mahallesi'nde uçamayan yaralı bir şahinin...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan şahin koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Meram İlçesi, Gökyurt Mahallesi'nde uçamayan yaralı bir şahinin bulunduğu ihbarı yapılması üzerine harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adrese geldi.

Vatandaşların bulduğu yaralı şahini teslim alan milli parklar görevlileri, tedavi ettirilmek üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliğine götürdü.

Yaralı şahinin tedavisinin yapılmasının ardından yeniden doğal yaşamına bırakılacağı bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.