pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

10.05.2018 - 10:23, Güncelleme: 10.05.2018 - 10:23
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına...

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'ndeki bir tarlada Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.Bölgede arama faaliyeti yürüten ekipler, Bağyolları Sokak'ta bulunan bir eve baskın düzenledi.Evde yapılan aramalarda, yaklaşık 4 kilogram esrar, 3 tüfek ve 40 fişek ele geçirildi. Evin çevresinde yapılan aramada ise tarlaya ekilmiş 3 bin 600 kök Hint keneviri bulundu.Polis, evdeki Altan A'yı gözaltına aldı.
KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına...

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'ndeki bir tarlada Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.

Bölgede arama faaliyeti yürüten ekipler, Bağyolları Sokak'ta bulunan bir eve baskın düzenledi.

Evde yapılan aramalarda, yaklaşık 4 kilogram esrar, 3 tüfek ve 40 fişek ele geçirildi. Evin çevresinde yapılan aramada ise tarlaya ekilmiş 3 bin 600 kök Hint keneviri bulundu.

Polis, evdeki Altan A'yı gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.