pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

25.07.2017 - 10:13, Güncelleme: 25.07.2017 - 10:13
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Akşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonunda, 24 bin kök Hint keneviri ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonunda, 24 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbarat çalışması sonucunda, Çimendere Mahallesi'ne Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.Bölgede arama tarama faaliyeti yürüten ekipler, Çimenderesi mevkisindeki kanalda 24 bin kök Hint keneviri ele geçirdi.Hint kenevirleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi nezaretinde söküldükten sonra imha edildi. Jandarma ekipleri, Hint kenevirlerini eken kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Akşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonunda, 24 bin kök Hint keneviri ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonunda, 24 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbarat çalışması sonucunda, Çimendere Mahallesi'ne Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.

Bölgede arama tarama faaliyeti yürüten ekipler, Çimenderesi mevkisindeki kanalda 24 bin kök Hint keneviri ele geçirdi.

Hint kenevirleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi nezaretinde söküldükten sonra imha edildi.

Jandarma ekipleri, Hint kenevirlerini eken kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.