pendik escort bayan
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

10.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 10.07.2017 - 12:43
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, bahçesinde Hint keneviri yetiştiren kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri,...

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, bahçesinde Hint keneviri yetiştiren kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Karatay ilçesinde, bir kişinin evinin bahçesinde uyuşturucu bitki yetiştirdiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, ihbar edilen adrese düzenlediği operasyonda Orhan Y.'yi (32) gözaltına aldı.Şüphelinin evinde ve bahçesinde yapılan aramada 150 kök Hint keneviri ve 2 kilo kullanıma hazır kubar esrar ele geçirildi.Gözaltına alınan Orhan Y., Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Zanlının daha önce de uyuşturucu madde satmaktan sabıkasının olduğu belirlendi.
KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, bahçesinde Hint keneviri yetiştiren kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri,...

KONYA (AA) - Karatay ilçesinde, bahçesinde Hint keneviri yetiştiren kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Karatay ilçesinde, bir kişinin evinin bahçesinde uyuşturucu bitki yetiştirdiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, ihbar edilen adrese düzenlediği operasyonda Orhan Y.'yi (32) gözaltına aldı.

Şüphelinin evinde ve bahçesinde yapılan aramada 150 kök Hint keneviri ve 2 kilo kullanıma hazır kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Orhan Y., Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlının daha önce de uyuşturucu madde satmaktan sabıkasının olduğu belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.