pendik escort bayan
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

01.07.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.07.2019 - 16:23
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Akşehir ilçesinde düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anıt Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kullanıldığı ihbarını aldı.Polis ekipleri, belirlenen adreste yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve baskın düzenledi.Evde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Murat B. ile uyuşturucu kullandıkları tespit edilen Tevfik K. (26), Mehmet E. (25), Berk Ç. (22), Bilal Y. (36) ve Mehmet Ali C. (18) gözaltına alındı. Murat B'nin evi ile şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda bulunan uyuşturucu hap, bir miktar eroin ve esrar maddesiyle uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen paraya el konuldu.Emniyete götürülen şüphelilerden ev sahibi Murat B. adliyeye sevk edilirken, diğer 5 şüpheli "uyuşturucu kullanmak" suçundan haklarında işlem yapılarak serbest bırakıldı.
Akşehir ilçesinde düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anıt Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kullanıldığı ihbarını aldı.

Polis ekipleri, belirlenen adreste yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve baskın düzenledi.

Evde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Murat B. ile uyuşturucu kullandıkları tespit edilen Tevfik K. (26), Mehmet E. (25), Berk Ç. (22), Bilal Y. (36) ve Mehmet Ali C. (18) gözaltına alındı.

Murat B'nin evi ile şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda bulunan uyuşturucu hap, bir miktar eroin ve esrar maddesiyle uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen paraya el konuldu.

Emniyete götürülen şüphelilerden ev sahibi Murat B. adliyeye sevk edilirken, diğer 5 şüpheli "uyuşturucu kullanmak" suçundan haklarında işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.