pendik escort bayan
ak

Konya'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

17.10.2017 - 22:53, Güncelleme: 17.10.2017 - 22:53
 

Konya'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Metin Şentürk idaresindeki 34 SZ 2310...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Metin Şentürk idaresindeki 34 SZ 2310 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta karayolunun 10. kilometresinde, karşı yönden gelen Hasan Akmercan'ın kullandığı 42 H 1256 plakalı otomobille çarpıştı.Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da yoldan çıktı, 42 H 1256 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücüler ile Ali ve Hatice Moda, Kebiz ve Ahmet Akmercan ile İsmail Kefeli, sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yaralılardan Hasan Akmercan ile Ali Moda, ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Metin Şentürk idaresindeki 34 SZ 2310...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Metin Şentürk idaresindeki 34 SZ 2310 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta karayolunun 10. kilometresinde, karşı yönden gelen Hasan Akmercan'ın kullandığı 42 H 1256 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da yoldan çıktı, 42 H 1256 plakalı otomobil şarampole devrildi.

Kazada yaralanan sürücüler ile Ali ve Hatice Moda, Kebiz ve Ahmet Akmercan ile İsmail Kefeli, sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Hasan Akmercan ile Ali Moda, ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.