pendik escort bayan
ak

Konya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

19.09.2018 - 20:48, Güncelleme: 19.09.2018 - 20:48
 

Konya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde otomobil ve tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Turan Demirçelik yönetimindeki 33 EIC 48 plakalı...

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde otomobil ve tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Turan Demirçelik yönetimindeki 33 EIC 48 plakalı otomobil ile Mehmet Utrakoğlu idaresindeki 14 GF 107 plakalı tır çarpıştı.Çarpışma sonucu şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Ayfer Demirçelik araçta sıkıştı.Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı.Gölbaşı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Kulu ilçesinde otomobil ve tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Turan Demirçelik yönetimindeki 33 EIC 48 plakalı...

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde otomobil ve tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turan Demirçelik yönetimindeki 33 EIC 48 plakalı otomobil ile Mehmet Utrakoğlu idaresindeki 14 GF 107 plakalı tır çarpıştı.

Çarpışma sonucu şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Ayfer Demirçelik araçta sıkıştı.

Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı.

Gölbaşı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.