pendik escort bayan
ak

Konya'da Trafik Kazaları: 7 Yaralı

24.08.2016 - 10:03, Güncelleme: 24.08.2016 - 10:03
 

Konya'da Trafik Kazaları: 7 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçesindeki iki trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Aziz Babaoğlan idaresindeki 42 VA 294 plakalı hafif ticari...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçesindeki iki trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Aziz Babaoğlan idaresindeki 42 VA 294 plakalı hafif ticari araç, Beyşehir-Seydişehir karayolu Gökçimen Mahallesi yakınlarında yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptıktan sonra devrildi.Kazada yaralanan sürücü Babaoğlan ile araçtaki Ayşegül, Özge İrem (12) ve Yağmur Zeliha Babaoğlan (2) Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Ayşegül ile Yağmur Zeliha Babaoğlan, Konya kent merkezindeki hastanelere sevk edildi. Seydişehir ilçesindeki kazada ise Hasan Hüseyin Kılınçer yönetimindeki 34 PGT 38 plakalı otomobil, Dumlupınar Kavşağı'nda Hasan Gökhan'ın kullandığı 42 ZT 055 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada, araç sürücüleri Kılınçer ve Gökhan ile otomobildeki Ayşe Kılınçer (48) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçesindeki iki trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Aziz Babaoğlan idaresindeki 42 VA 294 plakalı hafif ticari...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçesindeki iki trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Aziz Babaoğlan idaresindeki 42 VA 294 plakalı hafif ticari araç, Beyşehir-Seydişehir karayolu Gökçimen Mahallesi yakınlarında yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptıktan sonra devrildi.

Kazada yaralanan sürücü Babaoğlan ile araçtaki Ayşegül, Özge İrem (12) ve Yağmur Zeliha Babaoğlan (2) Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Ayşegül ile Yağmur Zeliha Babaoğlan, Konya kent merkezindeki hastanelere sevk edildi.

Seydişehir ilçesindeki kazada ise Hasan Hüseyin Kılınçer yönetimindeki 34 PGT 38 plakalı otomobil, Dumlupınar Kavşağı'nda Hasan Gökhan'ın kullandığı 42 ZT 055 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri Kılınçer ve Gökhan ile otomobildeki Ayşe Kılınçer (48) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.