pendik escort bayan
ak

Konya'da Toplu Açılış Töreni

28.10.2017 - 15:43, Güncelleme: 28.10.2017 - 15:43
 

Konya'da Toplu Açılış Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1)"Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim"- "Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim. Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'da yaptık öyle mi? İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı iradeyi, aynı kararlılığı, aynı cesareti ortaya koyacak ve ülkemizi aydınlık geleceğine hep birlikte taşıyacağız." dedi.Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirilen "Konya İli Toplu Açılış Töreni"ne katılarak vatandaşlara hitap etti. Vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasında yaklaşık 6 ayın ardından bir kez daha Konyalılarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Erdoğan, 16 Nisan halk oylamasında yüzde 73'lük "evet" oranıyla büyük, güçlü, müreffeh Türkiye mücadelelerine tarihi destek veren Konyalılara şükranlarını sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:"Siz bu yolda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu yolda hep beraber yürüdük, bundan sonra da beraber yürümeye var mıyız? Ne diyorduk? 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece.' Gidecek miyiz gündüz gece? Sağolasınız, şimdi önümüzde yeni bir hedef var. Konya'dan 2019'da yapılacak seçimlerde tüm Türkiye'ye örnek olacak, şehrimizin tarihi ve manevi ruhuna uygun bir netice bekliyorum. Bunun için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Türkiye'nin güney sınırlarından ekonomisine kadar her yerden kuşatılmaya çalışıldığı bir dönemde, üzerimizde oynanan oyunları ancak bu şekilde bozabiliriz." "Gençler ne yapacağız?" diye soran Erdoğan, sözlerini "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim. Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'da yaptık öyle mi? İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı iradeyi, aynı kararlılığı, aynı cesareti ortaya koyacak ve ülkemizi aydınlık geleceğine hep birlikte taşıyacağız." diye konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya yöresine ait türkünün "Atı olan, el atına biner mi? Yiğit olan, ikrarından döner mi?" şeklindeki sözlerini hatırlatarak, "Biz de Allah'ın izni ve yardımıyla, sizlerin ve milletimizin desteğiyle ikrarımızdan dönmeyeceğiz. Konya, tek millet mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek bayrak mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek vatan mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek devlet mücadelemizde bizimle mi?" değerlendirmesinde bulundu. Meydanı dolduranlardan "evet" yanıtını alan ve "Rabbim sizlerden razı olsun" diye karşılık veren Erdoğan, vatandaşlara "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." ifadelerini tekrarlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi bölemeyecekler, bizi parçalayamayacaklar ve evelallah dünyaya Türk'ün, bu Türk yurdunun inşallah şanını çok daha güçlü kılarak bildireceğiz, duyuracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.(Sürecek)
Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1)"Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim"- "Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim. Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'da yaptık öyle mi? İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı iradeyi, aynı kararlılığı, aynı cesareti ortaya koyacak ve ülkemizi aydınlık geleceğine hep birlikte taşıyacağız." dedi.

Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirilen "Konya İli Toplu Açılış Töreni"ne katılarak vatandaşlara hitap etti.

Vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasında yaklaşık 6 ayın ardından bir kez daha Konyalılarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Erdoğan, 16 Nisan halk oylamasında yüzde 73'lük "evet" oranıyla büyük, güçlü, müreffeh Türkiye mücadelelerine tarihi destek veren Konyalılara şükranlarını sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Siz bu yolda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu yolda hep beraber yürüdük, bundan sonra da beraber yürümeye var mıyız? Ne diyorduk? 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece.' Gidecek miyiz gündüz gece? Sağolasınız, şimdi önümüzde yeni bir hedef var. Konya'dan 2019'da yapılacak seçimlerde tüm Türkiye'ye örnek olacak, şehrimizin tarihi ve manevi ruhuna uygun bir netice bekliyorum. Bunun için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Türkiye'nin güney sınırlarından ekonomisine kadar her yerden kuşatılmaya çalışıldığı bir dönemde, üzerimizde oynanan oyunları ancak bu şekilde bozabiliriz."

"Gençler ne yapacağız?" diye soran Erdoğan, sözlerini "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yırtıp atabilelim. Bunu Çanakkale'de yaptık öyle mi? Bunu Kurtuluş Savaşı'nda yaptık öyle mi? Bunu 15 Temmuz'da yaptık öyle mi? İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı iradeyi, aynı kararlılığı, aynı cesareti ortaya koyacak ve ülkemizi aydınlık geleceğine hep birlikte taşıyacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya yöresine ait türkünün "Atı olan, el atına biner mi? Yiğit olan, ikrarından döner mi?" şeklindeki sözlerini hatırlatarak, "Biz de Allah'ın izni ve yardımıyla, sizlerin ve milletimizin desteğiyle ikrarımızdan dönmeyeceğiz. Konya, tek millet mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek bayrak mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek vatan mücadelemizde bizimle mi? Konya, tek devlet mücadelemizde bizimle mi?" değerlendirmesinde bulundu.

Meydanı dolduranlardan "evet" yanıtını alan ve "Rabbim sizlerden razı olsun" diye karşılık veren Erdoğan, vatandaşlara "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." ifadelerini tekrarlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi bölemeyecekler, bizi parçalayamayacaklar ve evelallah dünyaya Türk'ün, bu Türk yurdunun inşallah şanını çok daha güçlü kılarak bildireceğiz, duyuracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.

(Sürecek)



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.