pendik escort bayan
ak

Konya'da Şüpheli Ölüm

27.06.2019 - 16:13, Güncelleme: 27.06.2019 - 16:13
 

Konya'da Şüpheli Ölüm

Ereğli ilçesinde 18 yaşındaki genç, ailesinin iş yerinde ölü bulundu

KONYA (AA) - Ereğli ilçesinde 18 yaşındaki genç, ailesinin iş yerinde ölü bulundu.Cinler Mahallesinde tarım üzerine faaliyet gösteren ve iş yeri sahibinin oğlu olduğu öğrenilen Hüseyin Aksoy (18) iş yerinde ölü olarak bulundu.İş yeri ile evleri yan yana olan Hüseyin Aksoy'un yerde hareketsiz yattığını gören ablası, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Aksoy'un hayatını kaybettiğini belirledi.Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Aksoy'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ereğli ilçesinde 18 yaşındaki genç, ailesinin iş yerinde ölü bulundu

KONYA (AA) - Ereğli ilçesinde 18 yaşındaki genç, ailesinin iş yerinde ölü bulundu.

Cinler Mahallesinde tarım üzerine faaliyet gösteren ve iş yeri sahibinin oğlu olduğu öğrenilen Hüseyin Aksoy (18) iş yerinde ölü olarak bulundu.

İş yeri ile evleri yan yana olan Hüseyin Aksoy'un yerde hareketsiz yattığını gören ablası, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Aksoy'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Aksoy'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.