pendik escort bayan
ak

Konya'da Şüpheli Çanta İhbarı Asılsız Çıktı

28.09.2016 - 01:43, Güncelleme: 28.09.2016 - 01:43
 

Konya'da Şüpheli Çanta İhbarı Asılsız Çıktı

Raylarda şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine garın kapatılmasının ardından yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı- Polis, gar yakınında bulunan bir kişiyi gözaltına aldı

KONYA (AA) - Konya'da, raylarda şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine garın geçici olarak kapatılmasının ardından yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşıldı. Asılsız çıkan ihbarla ilgili bir kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, polise telefonla yapılan ihbarda, Konya Garı yakınında raylarla şüpheli çanta bulunduğu belirtildi.İhbar üzerine harekete geçen ekipler, garı tamamen boşalttı ve çevrede güvenlik önlemi aldı. İstanbul ve Ankara'dan kente gelen iki Yüksek Hızlı Tren (YHT) de şehir girişinde bekletildi.İtfaiye ve 112 Acil Servis görevlilerinin de sevk edildiği garda, polis ekiplerince raylarda eğitimli köpeklerle arama yapıldı. İncelemeler sonucu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.Polis, olayla ilgili Y.A'yı (17) gar yakınında gözaltına aldı.Daha sonra gar yeniden hizmete açıldı. Konya girişinde bekletilen trenlerin de geçişine izin verildi.
Raylarda şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine garın kapatılmasının ardından yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı- Polis, gar yakınında bulunan bir kişiyi gözaltına aldı

KONYA (AA) - Konya'da, raylarda şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine garın geçici olarak kapatılmasının ardından yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşıldı. Asılsız çıkan ihbarla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, polise telefonla yapılan ihbarda, Konya Garı yakınında raylarla şüpheli çanta bulunduğu belirtildi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, garı tamamen boşalttı ve çevrede güvenlik önlemi aldı. İstanbul ve Ankara'dan kente gelen iki Yüksek Hızlı Tren (YHT) de şehir girişinde bekletildi.

İtfaiye ve 112 Acil Servis görevlilerinin de sevk edildiği garda, polis ekiplerince raylarda eğitimli köpeklerle arama yapıldı. İncelemeler sonucu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Polis, olayla ilgili Y.A'yı (17) gar yakınında gözaltına aldı.

Daha sonra gar yeniden hizmete açıldı. Konya girişinde bekletilen trenlerin de geçişine izin verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.