pendik escort bayan
ak

Konya'da Sulama Kanalına Giren Kişi Boğuldu

01.05.2018 - 20:08, Güncelleme: 01.05.2018 - 20:08
 

Konya'da Sulama Kanalına Giren Kişi Boğuldu

KONYA (AA) - Konya’nın Çumra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren kişi boğuldu.Ailesiyle Apa Mahallesi'ne piknik yapmaya giden Yusuf Göz (27),...

KONYA (AA) - Konya’nın Çumra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren kişi boğuldu.Ailesiyle Apa Mahallesi'ne piknik yapmaya giden Yusuf Göz (27), serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre sonra Göz'ün kanaldan çıkmadığını fark eden yakınları jandarmadan ve çevredekilerden yardım istedi.İhbar üzerine olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu Göz'ün cansız bedenini kanaldan çıkardı.Göz'ün evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya’nın Çumra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren kişi boğuldu.Ailesiyle Apa Mahallesi'ne piknik yapmaya giden Yusuf Göz (27),...

KONYA (AA) - Konya’nın Çumra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren kişi boğuldu.

Ailesiyle Apa Mahallesi'ne piknik yapmaya giden Yusuf Göz (27), serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre sonra Göz'ün kanaldan çıkmadığını fark eden yakınları jandarmadan ve çevredekilerden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu Göz'ün cansız bedenini kanaldan çıkardı.

Göz'ün evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.