pendik escort bayan
ak

Konya'da Sokak Hayvanları İçin 130 Sıcak Yuva

22.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 22.12.2018 - 17:23
 

Konya'da Sokak Hayvanları İçin 130 Sıcak Yuva

KONYA (AA) - Konya'da sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşam sürmeleri için ahşaptan yuvalar yaptırıldı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli...

KONYA (AA) - Konya'da sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşam sürmeleri için ahşaptan yuvalar yaptırıldı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan ahşap yuvalardan sahipsiz sokak hayvanları yararlanabilecek.Çalışma kapsamında 130 ahşap yuva yaptırılarak il genelindeki sokak hayvanlarının yaşam sürdüğü uygun alanlara yerleştirildiği bildirildi. Uygulamadaki amacın sokak hayvanlarının da sıcak birer yuvaya kavuşturulması olduğu kaydedildi.
KONYA (AA) - Konya'da sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşam sürmeleri için ahşaptan yuvalar yaptırıldı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli...

KONYA (AA) - Konya'da sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşam sürmeleri için ahşaptan yuvalar yaptırıldı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan ahşap yuvalardan sahipsiz sokak hayvanları yararlanabilecek.

Çalışma kapsamında 130 ahşap yuva yaptırılarak il genelindeki sokak hayvanlarının yaşam sürdüğü uygun alanlara yerleştirildiği bildirildi.

Uygulamadaki amacın sokak hayvanlarının da sıcak birer yuvaya kavuşturulması olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.