pendik escort bayan
ak

Konya'da Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

18.01.2017 - 19:08, Güncelleme: 18.01.2017 - 19:08
 

Konya'da Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin...

KONYA (AA) - Konya'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin çalışanlarıyla Abdurrahman Güçlü ve Şevki Nenğ arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güçlü ve Nenğ'ne kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından av tüfeğiyle ateş edildi. Ambulanslara Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Güçlü, müdahalelere kurtarılamadı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesin'e kaldırılan Nenğ'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
KONYA (AA) - Konya'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin...

KONYA (AA) - Konya'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin çalışanlarıyla Abdurrahman Güçlü ve Şevki Nenğ arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güçlü ve Nenğ'ne kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından av tüfeğiyle ateş edildi.

Ambulanslara Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Güçlü, müdahalelere kurtarılamadı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesin'e kaldırılan Nenğ'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.