pendik escort bayan
ak

Konya'da Sanayi Sitesinin Bekçisi Ölü Bulundu

22.01.2017 - 00:58, Güncelleme: 22.01.2017 - 00:58
 

Konya'da Sanayi Sitesinin Bekçisi Ölü Bulundu

KONYA (AA) - Konya'da bir sanayi sitesinde bekçilik yapan kişi, görev yerinde ölü bulundu. Merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki Lastikçiler...

KONYA (AA) - Konya'da bir sanayi sitesinde bekçilik yapan kişi, görev yerinde ölü bulundu. Merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki Lastikçiler Sanayi Sitesi'nde iş yeri bulunan esnaf, Cevdet Boduk'u (77), bekçi kulübesinde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Boduk'un hayatını kaybettiğini belirledi.Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından yaşlı adamın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
KONYA (AA) - Konya'da bir sanayi sitesinde bekçilik yapan kişi, görev yerinde ölü bulundu. Merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki Lastikçiler...

KONYA (AA) - Konya'da bir sanayi sitesinde bekçilik yapan kişi, görev yerinde ölü bulundu.

Merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki Lastikçiler Sanayi Sitesi'nde iş yeri bulunan esnaf, Cevdet Boduk'u (77), bekçi kulübesinde hareketsiz yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Boduk'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından yaşlı adamın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.