pendik escort bayan
ak

Konya'da Sahte Para Operasyonu

29.03.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.03.2017 - 14:58
 

Konya'da Sahte Para Operasyonu

KONYA (AA) - Tuzlukçu ilçesinde, piyasaya sahte para sürmek isteyen zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı...

KONYA (AA) - Tuzlukçu ilçesinde, piyasaya sahte para sürmek isteyen zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma ve Tuzlukçu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Koraşı Mahallesi'nde ikamet eden H.İ.T'nin (51) evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, 33 adet 200 TL'lik sahte para ve bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli H.İ.T., Tuzlukçu İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra Akşehir Adliyesine sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KONYA (AA) - Tuzlukçu ilçesinde, piyasaya sahte para sürmek isteyen zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı...

KONYA (AA) - Tuzlukçu ilçesinde, piyasaya sahte para sürmek isteyen zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma ve Tuzlukçu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Koraşı Mahallesi'nde ikamet eden H.İ.T'nin (51) evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, 33 adet 200 TL'lik sahte para ve bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli H.İ.T., Tuzlukçu İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra Akşehir Adliyesine sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.