pendik escort bayan
ak

Konya'da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

25.09.2017 - 18:33, Güncelleme: 25.09.2017 - 18:33
 

Konya'da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Yurtsev S. idaresindeki 35 TLK 69...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Yurtsev S. idaresindeki 35 TLK 69 plakalı otomobil, Konya Afyonkarahisar karayolu Gölçayır Mahallesi mevkisinde Selahattin Aka'nın (34) kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı.Kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan Şengül Aka olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücülerden Aka ile otomobilde bulunan Zeynep Demir (52), İhsan (85) ve Seyde Tombul (78) yaralandı. Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Aka'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Otomobil sürücüsü Yurtsev S. ise gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Yurtsev S. idaresindeki 35 TLK 69...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yurtsev S. idaresindeki 35 TLK 69 plakalı otomobil, Konya Afyonkarahisar karayolu Gölçayır Mahallesi mevkisinde Selahattin Aka'nın (34) kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı.

Kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan Şengül Aka olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücülerden Aka ile otomobilde bulunan Zeynep Demir (52), İhsan (85) ve Seyde Tombul (78) yaralandı.

Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Aka'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Yurtsev S. ise gözaltına alındı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.