pendik escort bayan
ak

Konya'da Kaybolan Gencin Cesedi Sulama Kanalında Bulundu

01.08.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2017 - 12:18
 

Konya'da Kaybolan Gencin Cesedi Sulama Kanalında Bulundu

KONYA (AA) - Çumra ilçesinde, 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki gencin cesedi, sulama kanalında bulundu.Emre...

KONYA (AA) - Çumra ilçesinde, 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki gencin cesedi, sulama kanalında bulundu.Emre Büyükgüler, 29 Temmuz'da ailesinden izin alarak arkadaşlarıyla vakit geçirmek için evden ayrıldı.Büyükgüler'in akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine, gencin ailesi polise kayıp ihbarında bulundu ve arama çalışmaları başlatıldı.Emre Büyükgüler'in en son Alemdar Mevkisi'nde Çarşamba Kanalı kenarında görüldüğü bilgisi üzerine polis, çalışmasını bu bölgede yoğunlaştırdı.Kanal suyunun kesilmesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve sualtı arama ekipleri kanalda arama çalışması başlattı.Dalgıçların kanalda yaptığı aramada, Büyükgüler'in cansız bedenine ulaşıldı.Kanaldan çıkarılan gencin cesedi, Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
KONYA (AA) - Çumra ilçesinde, 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki gencin cesedi, sulama kanalında bulundu.Emre...

KONYA (AA) - Çumra ilçesinde, 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki gencin cesedi, sulama kanalında bulundu.

Emre Büyükgüler, 29 Temmuz'da ailesinden izin alarak arkadaşlarıyla vakit geçirmek için evden ayrıldı.

Büyükgüler'in akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine, gencin ailesi polise kayıp ihbarında bulundu ve arama çalışmaları başlatıldı.

Emre Büyükgüler'in en son Alemdar Mevkisi'nde Çarşamba Kanalı kenarında görüldüğü bilgisi üzerine polis, çalışmasını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Kanal suyunun kesilmesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve sualtı arama ekipleri kanalda arama çalışması başlattı.

Dalgıçların kanalda yaptığı aramada, Büyükgüler'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kanaldan çıkarılan gencin cesedi, Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.