pendik escort bayan
ak

Konya’da Kapkaç Ve Bıçaklı Gasp

28.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 28.10.2016 - 12:28
 

Konya’da Kapkaç Ve Bıçaklı Gasp

Bıçaklı gasp ve kapkaç olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı tutuklandı- Kapkaç anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da bıçaklı gasp ve kapkaç olaylarına karıştığı iddia edilen kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre Tevfik Hasırcı, merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi'ndeki ATM'den para çekmek için yoldan geçen bir gençten yardım istedi. Bu sırada Hasırcı'nın yanına gelerek konuşmaya başlayan bir kişi, gencin çektiği 450 lirayı alıp kaçtı. Yaşananlar, bankanın güvenlik kameralarınca görüntülendi. Meram ilçesinde ise M.G'nin (15) cep telefonu bıçak zoruyla gasbedildi. Mağdurların ifadelerini alan ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, iki olayın da, hırsızlık, yağma ve uyuşturucu kullanmak suçlarından suç kaydı bulunan Murat D. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan Murat D, Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde yakalandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı mahkemece tutuklandı.
Bıçaklı gasp ve kapkaç olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı tutuklandı- Kapkaç anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da bıçaklı gasp ve kapkaç olaylarına karıştığı iddia edilen kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre Tevfik Hasırcı, merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi'ndeki ATM'den para çekmek için yoldan geçen bir gençten yardım istedi.

Bu sırada Hasırcı'nın yanına gelerek konuşmaya başlayan bir kişi, gencin çektiği 450 lirayı alıp kaçtı.

Yaşananlar, bankanın güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Meram ilçesinde ise M.G'nin (15) cep telefonu bıçak zoruyla gasbedildi.

Mağdurların ifadelerini alan ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, iki olayın da, hırsızlık, yağma ve uyuşturucu kullanmak suçlarından suç kaydı bulunan Murat D. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan Murat D, Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde yakalandı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.