pendik escort bayan
ak

Konya'da Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

14.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 14.02.2017 - 08:58
 

Konya'da Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Karatay ilçesindeki kazada 10 aylık bebek hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 10 aylık bebek öldü, 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hasan Özbağrıaçık idaresindeki 50 EL 507 plakalı kamyonet, merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi'nde, Murat C'nin kullandığı 42 SS 175 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler ile kamyonette bulunan Ayşe Özbağrıaçık, Zeynep Özbağrıaçık ve 10 aylık olduğu öğrenilen Şerife Kanyılmaz yaralandı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şerife Kanyılmaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Otomobil sürücüsü Murat C. tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Karatay ilçesindeki kazada 10 aylık bebek hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 10 aylık bebek öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hasan Özbağrıaçık idaresindeki 50 EL 507 plakalı kamyonet, merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi'nde, Murat C'nin kullandığı 42 SS 175 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile kamyonette bulunan Ayşe Özbağrıaçık, Zeynep Özbağrıaçık ve 10 aylık olduğu öğrenilen Şerife Kanyılmaz yaralandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şerife Kanyılmaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü Murat C. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.