pendik escort bayan
ak

Konya'da Kaçak Sigara Operasyonu

19.10.2017 - 09:43, Güncelleme: 19.10.2017 - 09:43
 

Konya'da Kaçak Sigara Operasyonu

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde yapılan operasyonda, 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirildi. Alınan bilgiye...

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde yapılan operasyonda, 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigara ve tütün ticareti yapıldığı yönünde elde edilen istihbarat doğrultusunda bir iş yerine operasyon düzenledi. Polis ekipleri, iş yerinde yaptıkları aramada, gümrük kaçağı 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirdi.İş yeri sahibi F.K. hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde yapılan operasyonda, 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirildi. Alınan bilgiye...

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde yapılan operasyonda, 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigara ve tütün ticareti yapıldığı yönünde elde edilen istihbarat doğrultusunda bir iş yerine operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, iş yerinde yaptıkları aramada, gümrük kaçağı 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 102 kilogram tütün ele geçirdi.

İş yeri sahibi F.K. hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.