pendik escort bayan
ak

Konya'da İş Yeri Yangını

20.10.2016 - 00:13, Güncelleme: 20.10.2016 - 00:13
 

Konya'da İş Yeri Yangını

Bir iş yerinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü

KONYA (AA) - Konya'da bir iş yerinde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması sonrası güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Meram ilçesi Azerbaycan Caddesi'nde bulunan Meram Sanayi Sitesi yakınlarındaki hurda satışı yapılan bir iş yerinde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin büyük bölümünü etkisi altına aldı ve yakındaki iş yerlerine de sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibi, alevleri güçlükle kontrol altına alarak söndürdü. Bazı iş yeri sahipleri, çalışmaları üzüntü içinde izledi. Büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.
Bir iş yerinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü

KONYA (AA) - Konya'da bir iş yerinde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması sonrası güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Meram ilçesi Azerbaycan Caddesi'nde bulunan Meram Sanayi Sitesi yakınlarındaki hurda satışı yapılan bir iş yerinde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin büyük bölümünü etkisi altına aldı ve yakındaki iş yerlerine de sıçradı.

Çok sayıda itfaiye ekibi, alevleri güçlükle kontrol altına alarak söndürdü.

Bazı iş yeri sahipleri, çalışmaları üzüntü içinde izledi.

Büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.