pendik escort bayan
ak

Konya'da İnşaat İskelesi Çöktü: 4 Yaralı

29.09.2017 - 12:03, Güncelleme: 29.09.2017 - 12:03
 

Konya'da İnşaat İskelesi Çöktü: 4 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir inşaatın çatı katı iskelesinin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi 40101....

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir inşaatın çatı katı iskelesinin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi 40101. Sokak'taki yapımı devam eden 4 katlı bir inşaatın, çatı kısmındaki iskelesi henüz bilinmeyen nedenle çöktü.İnşatın çatı katında çalışan işçiler Veli, Mustafa ve Ali Gündüz ile Selçuk Göktepe yaralandı. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir inşaatın çatı katı iskelesinin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi 40101....

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir inşaatın çatı katı iskelesinin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi 40101. Sokak'taki yapımı devam eden 4 katlı bir inşaatın, çatı kısmındaki iskelesi henüz bilinmeyen nedenle çöktü.

İnşatın çatı katında çalışan işçiler Veli, Mustafa ve Ali Gündüz ile Selçuk Göktepe yaralandı.

Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.