pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da İnşaat İskelesi Çöktü: 1 Ölü

02.07.2017 - 14:58, Güncelleme: 02.07.2017 - 14:58
 

Konya'da İnşaat İskelesi Çöktü: 1 Ölü

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, bina inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.İstanbul Caddesi'ndeki bir inşaatta,...

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, bina inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.İstanbul Caddesi'ndeki bir inşaatta, iskelesinin çökmesi sonucu işçi Harun Kaya (48) enkazın altında kaldı.Kazayı fark eden diğer işçiler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Kaya'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.Olay yeri inceleme ekiplerinin işlemlerinin ardından Kaya'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi.
KONYA (AA) - Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, bina inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.İstanbul Caddesi'ndeki bir inşaatta,...

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, bina inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

İstanbul Caddesi'ndeki bir inşaatta, iskelesinin çökmesi sonucu işçi Harun Kaya (48) enkazın altında kaldı.

Kazayı fark eden diğer işçiler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Kaya'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin işlemlerinin ardından Kaya'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.