pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

10.07.2018 - 22:53, Güncelleme: 10.07.2018 - 22:53
 

Konya'da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kazada 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halindeki iki otomobilin çarpışması sonucu 8 yaşındaki çocuk öldü, aynı aileden 4 kişi de yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kulu-Konya karayolunun Zincirlikuyu Mahallesi kavşağında Ayhan Ç. idaresindeki 67 DZ 005 plakalı otomobil ile Enver K. (30) idaresindeki 42 M 1520 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada, şarampole devrilen araçtaki sürücü Enver K. ile aynı araçta bulunan Sevda K. (22), Umut K. (5), Rüzgar K. ve Muhammet K. (8) yaralandı.Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yaralılardan durumu ağır olan 8 yaşındaki Muhammet K. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Rüzgar K. de Konya Beyhekim Devlet Hastanesine sevk edildi.Sürücü Ayhan Ç. ise gözaltına alındı.
Kazada 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halindeki iki otomobilin çarpışması sonucu 8 yaşındaki çocuk öldü, aynı aileden 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kulu-Konya karayolunun Zincirlikuyu Mahallesi kavşağında Ayhan Ç. idaresindeki 67 DZ 005 plakalı otomobil ile Enver K. (30) idaresindeki 42 M 1520 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, şarampole devrilen araçtaki sürücü Enver K. ile aynı araçta bulunan Sevda K. (22), Umut K. (5), Rüzgar K. ve Muhammet K. (8) yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan 8 yaşındaki Muhammet K. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Rüzgar K. de Konya Beyhekim Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sürücü Ayhan Ç. ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.