pendik escort bayan
ak

Konya'da Hayvanları Yemleme Çalışmaları

30.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 30.01.2018 - 11:33
 

Konya'da Hayvanları Yemleme Çalışmaları

KONYA (AA) - Konya Bozdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yaşam sürdüren Anadolu yaban koyunları ve kuşlar için yemleme çalışmaları yapıldığı...

KONYA (AA) - Konya Bozdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yaşam sürdüren Anadolu yaban koyunları ve kuşlar için yemleme çalışmaları yapıldığı bildirildi.Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8.Bölge Konya Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, alanda yaşam süren Anadolu yaban koyunları için yonca balyası, kuşlar için ise açık alanlara ve yollardaki ceplere buğday bırakıldığı belirtildi.Açıklamada, Konya'da geçen yıl yaşanan yoğun kış koşulları değerlendirilerek, Konya Şube Müdürlüğü tarafından 11 bin kilo yonca balyası ve 5 bin kilo buğday tedarik edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Bu yıl kış koşullarının ağır geçmesinden dolayı sadece yüksek kesimlerde yemleme çalışması yapıldı. Hava koşullarının durumuna göre de yemleme çalışmaları devam edecektir."
KONYA (AA) - Konya Bozdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yaşam sürdüren Anadolu yaban koyunları ve kuşlar için yemleme çalışmaları yapıldığı...

KONYA (AA) - Konya Bozdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yaşam sürdüren Anadolu yaban koyunları ve kuşlar için yemleme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8.Bölge Konya Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, alanda yaşam süren Anadolu yaban koyunları için yonca balyası, kuşlar için ise açık alanlara ve yollardaki ceplere buğday bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, Konya'da geçen yıl yaşanan yoğun kış koşulları değerlendirilerek, Konya Şube Müdürlüğü tarafından 11 bin kilo yonca balyası ve 5 bin kilo buğday tedarik edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu yıl kış koşullarının ağır geçmesinden dolayı sadece yüksek kesimlerde yemleme çalışması yapıldı. Hava koşullarının durumuna göre de yemleme çalışmaları devam edecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.