pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Gölete Giren Genç Boğuldu

22.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 22.05.2019 - 10:28
 

Konya'da Gölete Giren Genç Boğuldu

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde serinlemek için gölete giren genç, boğuldu. Alınan bilgiye göre, bir grup genç serinlemek amacıyla Bozkır ilçesi...

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde serinlemek için gölete giren genç, boğuldu. Alınan bilgiye göre, bir grup genç serinlemek amacıyla Bozkır ilçesi Dereiçi Mahallesi'nde bulunan gölete girdi.Bir süre sonra gençlerden Ahmet Candan (17) gözden kayboldu.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve dalgıçlar geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Ahmet Candan'ın cesedi bulundu.Sudan çıkartılan ceset, otopsi için morga kaldırıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde serinlemek için gölete giren genç, boğuldu. Alınan bilgiye göre, bir grup genç serinlemek amacıyla Bozkır ilçesi...

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde serinlemek için gölete giren genç, boğuldu.

Alınan bilgiye göre, bir grup genç serinlemek amacıyla Bozkır ilçesi Dereiçi Mahallesi'nde bulunan gölete girdi.

Bir süre sonra gençlerden Ahmet Candan (17) gözden kayboldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve dalgıçlar geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Ahmet Candan'ın cesedi bulundu.

Sudan çıkartılan ceset, otopsi için morga kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.