pendik escort bayan
ak

Konya'da Fetö/pdy Soruşturması

10.05.2017 - 11:03, Güncelleme: 10.05.2017 - 11:03
 

Konya'da Fetö/pdy Soruşturması

Soruşturma kapsamında, aralarında müftülük çalışanlarının da bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, aralarında müftülük çalışanlarının da bulunduğu 14 kişi yakalandı.Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında, örgütle iltisaklı oldukları tespit edilen 19 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonda, aralarında daha önce görevden uzaklaştırılmış ve halen görevde olan müftülük çalışanları ile "mahrem ablalar"ın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Soruşturma kapsamında, aralarında müftülük çalışanlarının da bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, aralarında müftülük çalışanlarının da bulunduğu 14 kişi yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında, örgütle iltisaklı oldukları tespit edilen 19 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonda, aralarında daha önce görevden uzaklaştırılmış ve halen görevde olan müftülük çalışanları ile "mahrem ablalar"ın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.