pendik escort bayan
ak

Konya'da Fetö/pdy Soruşturması

30.03.2017 - 11:58, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:58
 

Konya'da Fetö/pdy Soruşturması

KONYA (AA) - Konya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar örgütle bağlantısı olduğu...

KONYA (AA) - Konya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar örgütle bağlantısı olduğu iddiasıyla kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bin 650 kişinin tutuklandığı bildirildi.Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle haklarında yasal işlem yapılan bin 650 kişinin tutuklandığı, 2 bin 447 kişinin devlet memurluğundan atıldığı, 852 kişinin de görevinden uzaklaştırıldığı kaydedildi.Konuyla ilgili soruşturmanın hassasiyetle yürütüldüğü aktarıldı.
KONYA (AA) - Konya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar örgütle bağlantısı olduğu...

KONYA (AA) - Konya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar örgütle bağlantısı olduğu iddiasıyla kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bin 650 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle haklarında yasal işlem yapılan bin 650 kişinin tutuklandığı, 2 bin 447 kişinin devlet memurluğundan atıldığı, 852 kişinin de görevinden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili soruşturmanın hassasiyetle yürütüldüğü aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.