pendik escort bayan
ak

Konya'da Fetö/pdy Operasyonu

24.01.2017 - 09:28, Güncelleme: 24.01.2017 - 09:28
 

Konya'da Fetö/pdy Operasyonu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkartılan 35 kişiden 19'u gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları öne sürülen, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 35 İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Kent merkezinde düzenlenen operasyonda zanlılardan 19'u yakalandı. Zanlılar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesine götürüldü. Adreslerinde bulunamayan 16 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkartılan 35 kişiden 19'u gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları öne sürülen, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 35 İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Kent merkezinde düzenlenen operasyonda zanlılardan 19'u yakalandı.

Zanlılar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 16 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.