pendik escort bayan
ak

Konya'da Düğündeki Gerginlik

16.04.2018 - 16:03, Güncelleme: 16.04.2018 - 16:03
 

Konya'da Düğündeki Gerginlik

Adliyeye sevk edilen 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya'da düğünde havaya ateş açan kişilere müdahale etmek üzere olay yerine gelen polislere bıçak ve silahla engel olmak istediği iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Merkez Karatay ilçesi Hasandede Mescit Mahallesi Özen Sokak'taki düğünde havaya silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polislere, bıçak ve silahla engel olmaya çalıştığı iddia edilen Furkan B. ve Yakup A. gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadeleri alınan Furkan B. ve Yakup A, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konya'da 14 Nisan'da bir düğünde havaya silahla ateş açıldığı ihbar edilmiş, olay yerine gelen polis ekibine bir grup bıçak ve silahla engel olmaya çalışmıştı.Ekipteki bir görevlinin telsiz anonsuyla yardım istemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toplanan kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açmak zorunda kalmış, düğünün yapıldığı sokaktaki incelemelerde kurusıkı tabancalara ait 100'e yakın boş kovan bulunmuştu.
Adliyeye sevk edilen 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya'da düğünde havaya ateş açan kişilere müdahale etmek üzere olay yerine gelen polislere bıçak ve silahla engel olmak istediği iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Karatay ilçesi Hasandede Mescit Mahallesi Özen Sokak'taki düğünde havaya silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polislere, bıçak ve silahla engel olmaya çalıştığı iddia edilen Furkan B. ve Yakup A. gözaltına alındı.

Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadeleri alınan Furkan B. ve Yakup A, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'da 14 Nisan'da bir düğünde havaya silahla ateş açıldığı ihbar edilmiş, olay yerine gelen polis ekibine bir grup bıçak ve silahla engel olmaya çalışmıştı.

Ekipteki bir görevlinin telsiz anonsuyla yardım istemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toplanan kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açmak zorunda kalmış, düğünün yapıldığı sokaktaki incelemelerde kurusıkı tabancalara ait 100'e yakın boş kovan bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.