pendik escort bayan
ak

Konya'da Deaş Operasyonu

18.05.2019 - 10:48, Güncelleme: 18.05.2019 - 10:48
 

Konya'da Deaş Operasyonu

Ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 9 terör örgütü DEAŞ mensubu gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirlenen 9 yabancı uyruklu yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ülkeye kaçak yollardan giriş yaptığı belirlenen 9 terör örgütü DEAŞ üyesinin yakalanması için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, 9 Suriye ve Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı.Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 9 terör örgütü DEAŞ mensubu gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirlenen 9 yabancı uyruklu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ülkeye kaçak yollardan giriş yaptığı belirlenen 9 terör örgütü DEAŞ üyesinin yakalanması için çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, 9 Suriye ve Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.