pendik escort bayan
ak

Konya’da Çiftlik Yangını

25.06.2019 - 13:38, Güncelleme: 25.06.2019 - 13:38
 

Konya’da Çiftlik Yangını

Güneysınır ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 4 saat süren çalışması sonrası söndürüldü

KONYA (AA) - Güneysınır ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık 4 saatte güçlükle söndürülebildi.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Güneybağ Mahallesi'nde bulunan bir çiftlikte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen alevler, saman balyalarının bulunduğu bölüme sıçradı.Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine, bölgeye kent merkezinden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Alevler, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın sonunda güçlükle kontrol altına alınabildi.Yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.
Güneysınır ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 4 saat süren çalışması sonrası söndürüldü

KONYA (AA) - Güneysınır ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık 4 saatte güçlükle söndürülebildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Güneybağ Mahallesi'nde bulunan bir çiftlikte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler, saman balyalarının bulunduğu bölüme sıçradı.

Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine, bölgeye kent merkezinden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alevler, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın sonunda güçlükle kontrol altına alınabildi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.