pendik escort bayan
ak

Konya'da "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" Paneli

Siyaset 17.08.2016 - 14:28, Güncelleme: 17.08.2016 - 14:28
 

Konya'da "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" Paneli

KONYA (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilciliğince, "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" paneli düzenlenecek.Temsilcilikten yapılan açıklamada,...

KONYA (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilciliğince, "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" paneli düzenlenecek.Temsilcilikten yapılan açıklamada, panelin 18 Ağustos Perşembe günü saat 14.00'te Dergah Otel Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.Derneğin Eğitim Komisyonu Başkanı Nilüfer Karçaaltıncaba Cengiz'in moderatörlüğünde yapılacak panele konuşmacı olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Hakkı Akın ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdem Özlük katılacak.
KONYA (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilciliğince, "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" paneli düzenlenecek.Temsilcilikten yapılan açıklamada,...

KONYA (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilciliğince, "Bir Kalkışma Analizi: 15 Temmuz" paneli düzenlenecek.

Temsilcilikten yapılan açıklamada, panelin 18 Ağustos Perşembe günü saat 14.00'te Dergah Otel Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Derneğin Eğitim Komisyonu Başkanı Nilüfer Karçaaltıncaba Cengiz'in moderatörlüğünde yapılacak panele konuşmacı olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Hakkı Akın ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdem Özlük katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.