pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Bir İş Hanında Ceset Bulundu

19.07.2018 - 12:53, Güncelleme: 19.07.2018 - 12:53
 

Konya'da Bir İş Hanında Ceset Bulundu

KONYA (AA) - Konya'da bir iş hanının bodrum katında erkek cesedi bulundu.Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Ulaşır Sokak'taki bir iş hanında çalışanlar,...

KONYA (AA) - Konya'da bir iş hanının bodrum katında erkek cesedi bulundu.Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Ulaşır Sokak'taki bir iş hanında çalışanlar, bodrum kattan kötü kokular gelmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, iş hanının bodrum katında bir erkek cesedi buldu.Suriye uyruklu olduğu ve başında darp izleri olduğu tespit edilen kişinin cesedi, incelemenin ardından Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
KONYA (AA) - Konya'da bir iş hanının bodrum katında erkek cesedi bulundu.Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Ulaşır Sokak'taki bir iş hanında çalışanlar,...

KONYA (AA) - Konya'da bir iş hanının bodrum katında erkek cesedi bulundu.

Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Ulaşır Sokak'taki bir iş hanında çalışanlar, bodrum kattan kötü kokular gelmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, iş hanının bodrum katında bir erkek cesedi buldu.

Suriye uyruklu olduğu ve başında darp izleri olduğu tespit edilen kişinin cesedi, incelemenin ardından Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.