pendik escort bayan
ak

Konya'da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

24.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 24.11.2018 - 16:18
 

Konya'da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde, Alaaddin Bulvarı'nda...

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde, Alaaddin Bulvarı'nda yürüyen Mehmet Coşkun (29) ve Mehmet Koç (37) ile Hasan Hüseyin E. ve Hasan S. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Coşkun ve Koç bıçakla yaralandı. Ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hasan S'yi gözaltına alan polis, kaçan diğer şüpheli Hasan Hüseyin E'yi yakalamak için çalışma başlattı.
KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde, Alaaddin Bulvarı'nda...

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde, Alaaddin Bulvarı'nda yürüyen Mehmet Coşkun (29) ve Mehmet Koç (37) ile Hasan Hüseyin E. ve Hasan S. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Coşkun ve Koç bıçakla yaralandı.

Ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hasan S'yi gözaltına alan polis, kaçan diğer şüpheli Hasan Hüseyin E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.